EKSPEDICIJE 2014

 23.11. - 30.11.2014.

U potrazi za ajkulama

... i ostalim čudima Crvenog mora, glasio bi logičan nastavak naslova. Jer ovo putovanje, kojim se završavaju ekspedicije planirane u 2014. godini bilo je u najmanju ruku, čudesno. Dvadeset troje ronilaca iz klubova S.D.T. Svet Ronjenja i RK Amfora se zaputilo ka ostrvima između Egipta i Saudijske Arabije koja su na karti ...

[Detaljnije]

 


23.10. - 26.10.2014.

Overeni Brioni i B24

Još jedna priča sa Visa je za nama.Kao i prethodne i ova je posebna. Veoma posebna. Po dolasku u Split dočekalo nas je sunce, ali i dosta jaka bura. Koliko je bila snažna osetili smo po isplovljavanju trajekta, koji je čim se odmakao od gatova počeo da poskakuje po talasima. Nakon dva i po sata ljuljuškanja po uzburkanom moru iskrcali smo se u viškoj luci i nastavili ka Komiži.

 [Detaljnije]


14.02. - 23.02.2014.




Povratak na Crveno more

Ove godine, S.D.T. Svet Ronjenja i RK Amfora zajedničkim snagama organizovali su boat safari na Crvenom moru. Nakon dve godine pauze, ponovni susret sa egipatskim podmorjem je bio više nego sjajan. U redovima koji slede zabeleženi su utisci sa ovog putovanja.

[Detaljnije]


 28.02 - 3.03.2014.

Istanbulska avantura

Još jedan odlazak u Istanbul. I ponovo sjajna ronilačka avantura i nesvakidašnje iskustvo. Poslednjih dana februara ronioci iz kluba S.D.T. Svet Ronjenja poleteli su put grada na Bosforu. Smešteni smo bili u prijatnom hostelu u kvartu Sultan Ahmet, dakle u epicentru turističkih interesovanja. 

[Detaljnije]

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici