Ronjenje na Malti

Poštovani ronioci, ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja u periodu od 22. do 29.10.2017. organizuje ekskurziju na Malti. U planu su ronjenja sa obale, što je na ovom ostrvu uobičajen način ronjenja. Zbog svog karakterističnog položaja, ali i zbog razvijenog ronilačkog turizma Malta je bogata lokacijama koje su atraktivne a lako dostupne. To su remorker Rozi, patrolni čamac P29, britanski brod iz 2. Svetskog rata HMS Maori, prekookeanski brod Um El Faroud , kao i podvodne pećine, tuneli i zidovi.

Planirano je da se napravi 8 zarona na akvatoriju Malte, a moguće je organizovati i fakultativne ronilačke izlete na ostrva Gozo i Komino. Smeštaj je organizovan u hotelu Rambla Bay Resort na bazi spavanja i doručka. Cena ekskurzije je 799e.

U ceni je avionska povratna karta, lokalni transferi, ronjenja i smeštaj u hotelu. Broj mesta je oganičen i zbog rezervisanja avio karte važno je da se prijavite na vreme.

Informacije i rezervacije: Ivana O.K. +381 63 84 85 985, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ilu13
Ilu2
Ilu4
Ilu6
Ilu8
Ilu9
Malta Naslovna

Štampa