Kup Bela Crkva

Uspešan povratak Ivane Orlović Kranjc

Apneaška sezona počela je na jezeru u Beloj Crkvi, takmičenjem u statici u pojedinačnoj konkurenciji. Za naš klub su nastupili Ivana Orlović Kranjc, Slavica Turk i Uroš Ristić. U konkurenciji od dvadesetak takmičara beležimo sjajan povratak na apneašku scenu Ivane Orlović Kranjc koja je osvojila prvo mesto u ženskoj konkurenciji rezultatom 4`:16``. 

Nakon otvaranja takmičenja koje i pozdravnih reči zvaničnika belocrkvanskog kluba, sudija takmičenja Aleksandar Karjuk je održao uobičajeni brifing sa takmičarima. Za apneaše kluba Svet Ronjenja led je probila Slavica Turk, čiji je nastup bio u skladu sa trenutnim mogućnostima, ali u svakom slučaju korektan.Performans Uroša Ristića je bio bez greške, pa je solidnih 3:03 bilo dovoljno za šesto mesto. Nastup Ivane O.K. je privukao dosta pažnje jer je to bilo njeno prvo pojavljivanje na takmičenju posle pauze duže od godinu dana.Najava je bila skromnih 2:00.Međutim Ivana je uspela da nas iznenadi sa više nego duplim vremenom od najavljenog. Po izronu, savršeno je vladala situacijom uradivši površinski protokol polako,bez i najmanjeg napora.

Slavica Turk i Uroš Ristić osvojili su šesto mesto u ženskoj odnosno muškoj konkurenciji.Ronioci iz Bele Crkve su se još jednom pokazali kao sjajni domaćini i organizatori takmičenja..

.

Štampa