Sardine Run

Poštovani ronioci,

Sardine Run je najveća migracija sardina na planeti. Ogromna jata ovih ribica plivaju Indijskim okeanom u vodama Južno Afričke Republike tokom ovog genetski upisanog puta u njihovim memorijama. To veliko putovanje ne može da protekne neprimećeno pa se na njih ustremljuje veliki broj predatora. Zamislite, velike žive lopte sačinjene od ovih ribica koje love delfini, ajkule, kitovi, orke, foke a iz vazduha se u vodu zabijaju ptice pokušavajući da dođu do plena.I mi, u sred svega toga ...

Ovo je jednostavno, avantura života.Ni na jednoj ekspediciji nije moguće sresti sve malopre nabrojane stanovnike mora na jednom mestu.Ako još dodamo činjenicu da su svi koncentrisani na lov sardina, moguće je roniti u neposrednoj blizini svih ovih predatora. Pogledajte plan ekpedicije:

SARDINE RUN - 01. do 08.04.2017

Let: Početna tačka putovanja je Beograd a završna Port Elizabet. U zavisnosti od kompanije biće odabran tačan plan leta.

Smeštaj: Za smeštaj je predviđena vila Chameleon, sa uključenim doručkom. Sobe su dvokrevetne.

Ronjenje: U planu je 7 ronilačkih dana. Od toga, 2 dana na rifovima (foke i ajkule) i 5 dana Sardine Run. U tih pet dana roni se 30% scuba a 70% na dah. Takav način ronjenja diktiraju uslovi na terenu i okruženje u kom se roni. Ovakav plan je podložan promenama u zavisnosti od trenutnih uslova.

Paket obuhvata:

- Avionski prevoz Beograd - Port Elizabet - Beograd

- Lokalne transfere (aerodrom,ronjenje)

- Smeštaj

- Boce i tegove (boce su 300 barske)

- Majica ekspedicije

Cena: 3100 eura

Informacije i prijave Ivana O.K. 063 84 85 985

Napomena: Moguće su premene cene u zavisnosti od iznosa avionske karte. Što pre kupimo karte, bolje ćemo proći.

Štampa