Egipat april 2017

Poštovani ronioci,

Na vidiku je nova ronilačka sezona. Za početak ekskurzija u Hurgadi i ronjenje na Crvenom moru. Datum ekskurzije je od 02. do 09.04.2017. godine. I ovoga puta u pitanju je „Daily diving“ paket koji podrazumeva dva ronjenja dnevno (kao i transfer do ronilačkog centra i ručak na brodu). Smeštaj je u hotelu Minamark (****) koji se nalazi u četrvti Sakala, u samom centru Hurgade. Sobe su klase „Superior“ a uz doplatu je moguće dobiti i sobe ranga „Exclusive“. Očekuje se more temperature 25 stepeni. Ostaje samo da zaronimo ...

Cena ovog paketa je 599 eura i u toj ceni su:

- Hotel Minamark 4* all inclusive

- Avio prevoz

- Avio takse

- Transferi do hotela i do ronilačkog centra i nazad

- Viza koja se dobija na egipatskom aerodromu

- 10 zarona

- Ronilačka oprema (ako je nemate)

Ne oklevajte i rezervišite svoje mesto na vreme!

Smeštaj – hotel Minamark

Hotel Minamark se nalazi u samom centru Hurgade, u četvrti Sakala. U neposrednoj blizini je Shereton Road i nova marina. Hotel je rangiran sa 4 zvezdice a usluga je All Inclusive.

Ronjenje

Roni se na grebenima u akvatoriju Hurgade. To znači da je maksimalno vreme vožnje na poziciju za ronjenje do sat i po vremena, u zavisnosti od vremenskih uslova. U svakom slučaju, obići ćemo najatraktivnije lokacije u tom delu Crvenog mora: Dolphins House, Um Gamar, Charles Reef, Gota Abu Ramada, El Fanadir, Shaab El Erg, Fanus East ... Ipak tačan plan ronjenja će zavisiti od uslova na terenu. Na tim pozicijama smo prošle godine imali bliske susrete sa delfinima, kornjačama i uživali u svim bojama Crvenog mora.

Dodatne informacije i rezervacije na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 063 84 85 985 Ivana O.K.

Rok prijave 7 dana

Štampa