Bela Crkva - vikend!

S.D.T. Svet Ronjenja od 20. do 22. maja 2016. godine organizuje  ronilački vikend u Beloj Crkvi. Okupljanje je u petak 20.05. do 19.00 časova u vili Rafaelo na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi, a ronjenja su u subotu (21.05.) i nedelju (22.05.). Planiran su zaroni u Vračevgajskom i Gradskom jezeru.

Ovo je takođe odlična prilika da završite neki od naprednih ronilačkih kurseva (Advanced Open Water Diver ili Rescue Diver) kao i da završite kurs podvodne fotografije . Za detalje oko kurseva (program i cena) pozovite ili tražite dodatne informacije na mejl. Kurseve je moguće platiti i na rate!

U ovim vodama su uvek zanimljivi susreti sa stanovnicima jezera. Nakon perioda zimskog mirovanja i podvodni svet počinje da se budi. U jezerima se mogu sresti šarani, somovi, štuke, smuđevi, jata sunčica, bandari i slatkovodni rakovi.

Smeštaj je organizovan u kompleksu vile Rafaelo. Veoma kvalitetni apartmani, prostorija za odlaganje opreme i blizina jezera su se već više puta pokazali sjajnim receptom za odličan ronilački vikend.

Paket obuhvata:

- 4 zarona

- Korišćenje opreme

- 2 noći u vilama Rafaelo

Cena: 70 eura

Cena za neronioce: 20 eura

Kurs podvodne fotografije:

-          5 zarona

-          Korišćenje opreme

-          2 noći u vilama Rafaelo

Cena: 120 eura

RESCUE DIVER-kurs

Za one koji imaju uslov za polazak na ovaj kurs, moguće je krenuti u realizaciju ove obuke. Za detalje, slobodno nas kontaktirajte.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Ivana O.K. 

 

mob: 063 84 85 985 & e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici