Nekako s proleća

Maj je mesec kada ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja organizuje vikend ronjenja u jezerima Bele Crkve. Tako je bilo i od 20. do 22.maja kada je dvadesetak ronilaca iz našeg kluba ponovo ronilo u tim vodama. Ovaj put fokus je bio na glavnom – Gradskom jezeru gde je vidljivost bila oko 7 metara. Veoma je retko da se sa površine jezera može videti dno, kao što je bilo tog vikenda.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

1.maj na Jazu

Dobro je poznato da ronioci jedva čekaju 1. Maj. Posle dugog zimskog perioda ronilačke apstinencije, nestrpljivo su se isčekivali prvi morski zaroni. Ni prilično obeshrabrujuća vremenska prognoza nije uspela da spreči četrdesetak ronilaca iz kluba S.D.T. Svet Ronjenja da „overe“ morske zarone. Jaz nas je dočekao u svom najboljem izdanju – bez gužve sa kilometrima puste peščane plaže. Smeštaj u hotelu Poseidon je bio odličan, kao što smo i navikli pa je gnjurcima ostalo samo da se opuste i rone. More je bilo očekivanih 16-17 stepeni sa promenljivom vidljivošću. Imali smo priliku da iskusimo i prilično velike talase ali i potpunu bonacu. Kada je more to zahtevalo, odlazili smo i na Lušticu gde se ronilo u potpuno drugačijem okruženju. Sve u svemu, ovih pet dana je brzo proletelo pa je sasvim logično da se odmah razmišlja o novim ronjenjima.

Foto: Ivana O.K. , Janez Kranjc , Vladimir Mladenović

Štampa El. pošta

Prvomajska ronjenja

Poštovani  ronioci,

Po tradiciji, ronilački klub S.D.T. SVET RONJENJA u maju organizuje ronilačku ekskurziju. I ove godine posetićemo uvalu Jaz, gde ćemo uživati u lepim zaronima i dobrom smeštaju od 28. aprila do 03. maja 2016. godine.

Smeštaj - Jaz - Vila Poseidon

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Bela Crkva - vikend!

S.D.T. Svet Ronjenja od 20. do 22. maja 2016. godine organizuje  ronilački vikend u Beloj Crkvi. Okupljanje je u petak 20.05. do 19.00 časova u vili Rafaelo na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi, a ronjenja su u subotu (21.05.) i nedelju (22.05.). Planiran su zaroni u Vračevgajskom i Gradskom jezeru.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Komiža - ostrvo Vis

09 - 12. jun 2016. - S.D.T. Svet Ronjenja organizuje produženi vikend na jednoj od najlepših ronilačkih lokacija u Hrvatskoj – Vis, Komiža.3 noćenja u apartmanima, 6 zarona, 199 e!!! Broj mesta je ograničen –rezervišite na vreme.

VIŠE INFORMACIJA NA: 0638485985 IVANA O.K.

Jedna od najboljih ronilačkih destinacija u Hrvatskoj. Poznat po ekskluzivnim olupinama, fenomenalnim klifovima i bogatom živom svetu. Kada se tome doda živopisna Komiža, odlazak na ostrvo Vis je nešto što se ne propušta.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici