Međunarodni kup u podvodnoj fotografiji

Ada OPEN - IUPC 2018. (22.04.2018.)

Go to english version

Etapa Međunarodnog kupa u podvodnoj fotografiji (International Underwater Photography Cup – IUPC) će se održati 22.04.2018. na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu. Organizator takmičenja je ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja iz Pančeva uz podršku i podrškuMARES ADRIATIC SCUBA i NIKON Srbija. Medijski pokrovitelji takmičenja je časopis National Geographic Srbija i fotografski portal REFOTO. Očekuje se učešće podvodnih fotografa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Turske, Srbije ali i još nekih zemalja iz regiona. Osim, što je ovo etapa IUPC-a, takmičenje će biti rangirano i kao Državno prvenstvo za domaće takmičare.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Podvodni svet Ade Ciganlije

Upravo je završen projekat Sveta Ronjenja u saradnji sa JP. Ada Ciganlija pod nazivom: "Podvodni svet Ade Ciganlije". U okviru ovog projekta uradili smo filmić o stanovnicima jezera, brošuru i izložbu podvodnih fotografija koja je postavljena kod restorana Jezero. Na realizaciji filma učestvovali su:

Dejan Suba Subotic, Saša Đukić, Bojan Vijatov, Radmila Savic, Janez Kranjc, Ivana Orlovic

Nadam se da ćete uživati

Štampa El. pošta

Ada Open – IUPC 2017- english

Ada Open – IUPC 2017. will be held on 15th of April 2017. on Ada Ciganlija Lake. The contest organizer is diving club S.D.T. Svet Ronjenja from Pancevo ,under the auspices of the Association for underwater activities of Serbia (SOPAS). This competition is powered by Nikon Serbia. We expect to see competitor from Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia and Hercegovina and from other countries in the region. Eventhough this is an IUPC competition, the competition will be ranked as a national contest for national competitors.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Ada Open - IUPC 2017.

Međunarodni kup u podvodnoj fotografiji

Ada OPEN - IUPC 2017. (15.04.2017.)

Etapa Međunarodnog kupa u podvodnoj fotografiji (International Underwater Photography Cup – IUPC) će se održati 15. aprila na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu. Organizator takmičenja je ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja iz Pančeva uz pokroviteljstvo Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i podršku NIKON Srbija. Medijski pokrovitelji takmičenja je časopis National Geographic Srbija i portal REFOTO. Očekuje se učešće podvodnih fotografa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Srbije ali i još nekih zemalja iz regiona. Osim, što je ovo etapa IUPC-a, takmičenje će biti rangirano i kao Državno prvenstvo za domaće takmičare.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Zaronite i pogledajte izlozbu

Zaronite i pogledajte izložbu

Druga izloba pod nazivom „Po svim meridijanima, morima i okeanima“ će se odražati na neuobičajenom mestu – u pančevačkom zatvorenom bazenu! Trideset fotografija snimljenih na raznim egzotičnim mestima širom planete opremljene su tako da mogu da budu izložene ispod vode. Svi zainteresovani će moći u nedelju (26.02.2017.) od 11:00 do 15:00 časova da imaju besplatan zaron sa bocama i kompletnom ronilačkom opremom (plaća se samo ulaznica za bazen, cena 150din). Sa vama će sve vreme pod vodom biti naši instruktori ronjenja. Za posetu ovako neobične izložbe potrebno je samo da znate dobro da plivate. Zbog velikog interesovanja prijave su OBAVEZNE i primaju se najkasnije do subote u 20:00 časova na telefon 063 84 85 985. Ne oklevajte i rezervišite svoju podvodnu avanturu!

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici