Ronjenje u Drini


Idealna prilika za jednu potpuno drugačiju ronilačku avanturu. Od 13. do 15. septembra idemo na ronjenje u najprovidnijoj reci u Srbiji. Vidljivost u Drini je u to doba godine može biti preko deset metara! Očekuje se temperatura vode od 18 stepeni. Društvo fenomenalno a provod zagarantovan. Obezbeđen je kvalitetan smeštaj, a roniće se na nekoliko lokacija na potezu od Ljubovije do Bajine bašte, u zavisnosti od vremena i uslova na terenu. Polazi se u petak, vraća u nedeju uveče.
Cena 130 eura.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Zanjice 2019

Poštovani ronioci,

Poslednjeg vikenda u septembru S.D.T. Svet Ronjenja organizuje produženi ronilački vikend u uvali Žanjic (26 -29.09.2019.) Poluostrvo Luštica jedan od najživopisnijih krajeva Crne Gore, a uvala Žanjic jedna od najlepših plaža u ovom delu Jadranskog mora. Kada se tome doda i istorijski značaj ovog područja, jasno je da je i podmorje ovog dela izuzetno bogato raznovrsnim ronilačkim lokacijama. Ronjenja će se izvoditi sa ronilačkog broda „Downunder“ sa kojim imamo višegodišnju uspešnu saradnju.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Praznična ronjenja – Bar Crna Gora

Ronioci iz kluba S.D.T. Svet Ronjenja su tradiciju ronjenja za vreme majskih praznika i ove godine nastavili. U Baru se ronilo u dve smene, za Uskršnje praznike i 1.maj. U tom period zaronilo je tridesetak roniliaca među kojima je bilo početnika, kojima su ovo bila prva ronilačka iskustva u otvorenoj vodi, ali je bilo i iskusnih ronilaca , kao i podvodnih fotografa. Vreme nam nije bilo baš neklonjeno. Variralo je od idelanih sunčanih dana sa potpunom bonacom, do kišnih dana, sa dosta jakim junim vetrom i velikim talasima. Ali sve je to deo ronilačke price, a bitno je da su ronioci doživeli dragocena iskustva.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici