Zanjice 2019

Poštovani ronioci,

Poslednjeg vikenda u septembru S.D.T. Svet Ronjenja organizuje produženi ronilački vikend u uvali Žanjic (26 -29.09.2019.) Poluostrvo Luštica jedan od najživopisnijih krajeva Crne Gore, a uvala Žanjic jedna od najlepših plaža u ovom delu Jadranskog mora. Kada se tome doda i istorijski značaj ovog područja, jasno je da je i podmorje ovog dela izuzetno bogato raznovrsnim ronilačkim lokacijama. Ronjenja će se izvoditi sa ronilačkog broda „Downunder“ sa kojim imamo višegodišnju uspešnu saradnju.

Dužina broda je 15 metara. Na prednjem delu je prostrana paluba, dok se na krmi nalazi platforma za ulazak i izlazak ronilaca iz mora. Brod je komforno opremljen (kuhinja, toalet, salon, muzika, voda). Smeštaj je organizovan u udobnim apartmanima u samoj uvali Žanjic, nedaleko od mora. U planu su ronjenja na sledećim lokacijama: parobrod Tihanji, Patrolac, Posejdonov grad, rt Veslo ... Dakle, biće tu potopljenih brodova , podvodnih pećina i klifova, ali konačan plan ronjenje ipak zavisi od uslova na terenu. Zbog brodskog kapaciteta, broj mesta je ograničen na 15 ronilaca. Prijavljivanje je u toku, pa rezervišite svoje mesto na vreme. Prilikom prijavljivanja neophodno je uplatiti kaparu od 50 eura. U slučaju otkazivanja putovanja od strane ronioca nakon navedenog datuma, kapara se ne vraća.

Paket obuhvata:

Tri dana, šest zarona sa ronilačkog broda

Smeštaj (3 noći)

Kompletna ronilačka oprema i vođenje ronjenja

Cena: 189 eura

Napomena:

Poneti karnet i ronilačku karticu

Informacije i rezervacije:

Ivana Orlović Kranjc, +381 63 84 85 985 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici