SJAJNA AKCIJA ZA DAN ZALJUBLJENIH !!! RONILAČKI KURS ZA 2 OSOBE PO CENI JEDNE!!!

Ova akcija kluba S.D.T. Svet Ronjenja traje naredna 3 dana!!! Po ceni jednog kursa završite obuku sa vašom voljenom osobom. Kurs se sastoji od 6 časova u bazenu, on line teorije, 4 zarona u otvorenim vodama Srbije – na Adi ili nekom obližnjem jezeru. U ceni kursa je i upotreba naše opreme. Termini su ponedeljak, sreda i petak od 22.00h na pančevačkom bazenu. Prevoz je organizovan ukoliko nemate svoj. Iz Beograda se kreće u 21.15 iz Bulevara despota Stefana 62 (kod Botaničke bašte). Ne morate vezati sve termine na bazenu zaredom, ali naša je preporuka da se dolazi minimum dva puta nedeljno kako bi se u kontinuitetu završila obuka.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Letnji centar Jaz 2021

Poštovani ronioci,

S.D.T. “Svet Ronjenja” vas obaveštava da će naš klub i ovog leta imati letnji ronilački centar na Jazu (u blizini Budve), u periodu od 01.07. do 31.08.2021. godine. Ukoliko želite kvalitetne zarone i dobru atmosferu, priključite se timu Sveta Ronjenja! U nastavku slede ronilački paketi. Nadamo se da će te se pronaći u nekom od njih ...

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Prvomajska ronjenja u Herceg Novom

Ronjenja za prvomajske praznike (u periodu 29.04.2021 - 05.05.2021.) su oduvek sa nestrpljenjem isčekivana kod ronilaca sa naših prostora. Nakon zime, ovo je pravo vreme da se skine prašina sa ronilačke opreme. Ove godine odlučili smo da se tradicionalna prvomajska ekskurzija održi u Herceg Novom. Sjajna geografska pozicija ovog grada omogućiće nam pristup zaista atraktivnim lokacijama.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici