Vikend na Drini

Idealna prilika za jednu potpuno drugačiju ronilačku avanturu. Od 15. do 17. septembra idemo na ronjenje u najprovidnijoj reci u Srbiji. Vidljivost u Drini je trenutno desetak metara! Temperatura vode je 18 stepeni. Društvo fenomenalno a provod zagarantovan. Obezbeđen je kvalitetan smeštaj, a roniće se na nekoliko lokacija na potezu od Ljubovije do Bajine baste, u zavisnosti od vremena i uslova na terenu. Polazi se u petak, vraća u nedeju uveče.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Ronjenje na Malti

Poštovani ronioci, ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja u periodu od 22. do 29.10.2017. organizuje ekskurziju na Malti. U planu su ronjenja sa obale, što je na ovom ostrvu uobičajen način ronjenja. Zbog svog karakterističnog položaja, ali i zbog razvijenog ronilačkog turizma Malta je bogata lokacijama koje su atraktivne a lako dostupne. To su remorker Rozi, patrolni čamac P29, britanski brod iz 2. Svetskog rata HMS Maori, prekookeanski brod Um El Faroud , kao i podvodne pećine, tuneli i zidovi.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Letnji centar Jaz 2017.

Poštovani ronioci,

S.D.T. “Svet Ronjenja” vas obaveštava da će naš klub i ovog leta imati letnji ronilački centar na Jazu (u blizini Budve), u periodu od 1.07. do 31.08.2017. godine. Ukoliko želite kvalitetne zarone i dobru atmosferu, priključite se timu Sveta Ronjenja! U nastavku slede ronilački paketi. Nadamo se da će te se pronaći u nekom od njih ...

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Zanjic - Montenegro 2017

Poštovani ronioci,

Pred nama je još jedna ronilačka avantura. Poslednjeg vikenda u septembru S.D.T. Svet Ronjenja organizuje produženi ronilački vikend u uvali Žanjic (28.09.-02.10.2017.) Dobro je poznato da je poluostrvo Luštica jedan od najživopisnijih krajeva Crne Gore, a uvala Žanjic jedna od najlepših plaža u ovom delu Jadranskog mora. Kada se tome doda i istorijski značaj ovog područja, jasno je da je i podmorje ovog dela izuzetno bogato raznovrsnim ronilačkim lokacijama. Ronjenja će se izvoditi sa ronilačkog broda „Downunder“ sa kojim imamo višegodišnju uspešnu saradnju. Dužina broda je 15 metara. Na prednjem delu je prostrana paluba, dok se na krmi nalazi platforma za ulazak i izlazak ronilaca iz mora. Brod je komforno opremljen (kuhinja, toalet, salon, muzika, voda). Smeštaj je organizovan u udobnim apartmanima u samoj uvali Žanjic, nedaleko od mora. U planu su ronjenja na sledećim lokacijama: parobrod Tihanji, avion Spitfire, Patrolac, Posejdonov grad, rt Veslo ... Dakle, biće tu potopljenih brodova i aviona, podvodnih pećina i klifova, ali konačan plan ronjenje ipak zavisi od uslova na terenu. Zbog brodskog kapaciteta, broj mesta je ograničen na 15 ronilaca. Krajnji rok za prijavu je 21.09.2017. godine. Prilikom prijavljivanja neophodno je uplatiti kaparu od 50 eura. U slučaju otkazivanja putovanja od strane ronioca nakon navedenog datuma, kapara se ne vraća.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

  • 1
  • 2

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici