Ada „zatvara“ sezonu

U stvari, ovaj naslov je samo delimično tačan jer se odnosi na kraj sezone ronjenja u mokrim odelima. Proteklih mesec dana članovi kluba S.D.T. Svet Ronjenja su na Savskom jezeru vredno ronili. Ponovo je postavljena podvodna platforma, pa su se radili i početni (CMAS P1/PADI OWD) kursevi, ali i za one koji su poželeli korak dalje Advanced Open Water i Rescue Diver kurs. U svakom slučaju, maksimalno su iskorišćeni lepi dani, kasnog leta i rane jeseni.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Letnji centar Jaz 2018.

Poštovani ronioci, Dear divers

Go to english version

S.D.T. “Svet Ronjenja” vas obaveštava da će naš klub i ovog leta imati letnji ronilački centar na Jazu (u blizini Budve), u periodu od 1.07. do 31.08.2018. godine. Ukoliko želite kvalitetne zarone i dobru atmosferu, priključite se timu Sveta Ronjenja! U nastavku slede ronilački paketi. Nadamo se da će te se pronaći u nekom od njih ...

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Jesenji vikend na Visu

Oktobarski vikend (12-14.10.) , je za ronioce iz kluba S.D.T. Svet Ronjenja bio više nego uzbudljiv. Razlog za to je jednostavan jer se tada ronilo na ostrvu Vis, preciznije u Komiži sa ronilačkim centrom ISSA Diving. Četrnaestoro ronilaca, među kojima je bilo i onih koji se već po ko zna koji put vraćaju na ovo ostrvo, ali i dosta novih, kojima je ovo bio prvi susret sa Visom, uživali su u sunčanom vikendu, toplom i mirnom moru i u jedinstvenim ronilačkim lokacijama u ovom delu sveta.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Zanjice oktobar 2018

Poštovani ronioci,

Prvog vikenda u oktobru S.D.T. Svet Ronjenja organizuje produženi ronilački vikend u uvali Žanjic (04 -07.10.2018.) Poluostrvo Luštica jedan od najživopisnijih krajeva Crne Gore, a uvala Žanjic jedna od najlepših plaža u ovom delu Jadranskog mora. Kada se tome doda i istorijski značaj ovog područja, jasno je da je i podmorje ovog dela izuzetno bogato raznovrsnim ronilačkim lokacijama.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Zaovinsko jezero 2018

Planina Tara i Zaovinsko jezero spadaju među najlepše predele u Srbiji. Poslednji vikend u maju (25-27.05.2018.) organizujemo ronilačku ekskurziju na ovom jezeru. Osim stažnih ronjenja, pažnja će biti usmerena ka kursevima Deep Diver i Enriched Air (Nitrox) Diver. Takođe. Ovo je prilika da se završi AOWD ili Rescue Diver kurs.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici