Zanjice oktobar 2018

Poštovani ronioci,

Prvog vikenda u oktobru S.D.T. Svet Ronjenja organizuje produženi ronilački vikend u uvali Žanjic (04 -07.10.2018.) Poluostrvo Luštica jedan od najživopisnijih krajeva Crne Gore, a uvala Žanjic jedna od najlepših plaža u ovom delu Jadranskog mora. Kada se tome doda i istorijski značaj ovog područja, jasno je da je i podmorje ovog dela izuzetno bogato raznovrsnim ronilačkim lokacijama.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Zaovinsko jezero 2018

Planina Tara i Zaovinsko jezero spadaju među najlepše predele u Srbiji. Poslednji vikend u maju (25-27.05.2018.) organizujemo ronilačku ekskurziju na ovom jezeru. Osim stažnih ronjenja, pažnja će biti usmerena ka kursevima Deep Diver i Enriched Air (Nitrox) Diver. Takođe. Ovo je prilika da se završi AOWD ili Rescue Diver kurs.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Letnji centar Jaz 2018.

Poštovani ronioci, Dear divers

Go to english version

S.D.T. “Svet Ronjenja” vas obaveštava da će naš klub i ovog leta imati letnji ronilački centar na Jazu (u blizini Budve), u periodu od 1.07. do 31.08.2018. godine. Ukoliko želite kvalitetne zarone i dobru atmosferu, priključite se timu Sveta Ronjenja! U nastavku slede ronilački paketi. Nadamo se da će te se pronaći u nekom od njih ...

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Barska avantura maj 2018

Godinama unazad, prvomajska ronjenja su bila obeležena promenljivim vremenom, kišom, talasima i ponekim sunčanim danom. Ove godine, u Baru imali smo četiri sunčana dana sa skoro idealno mirnim morem. Dakle, potpuno uživanje i pod vodom i između ronjenja. Logistika sa ronilačkim centrom Scubaquest je funkcionisala perfektno a na nam je bilo samo da ronimo.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

  • 1
  • 2

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici