Ronjenje na Malti

Poštovani ronioci, ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja u periodu od 22. do 29.10.2017. organizuje ekskurziju na Malti. U planu su ronjenja sa obale, što je na ovom ostrvu uobičajen način ronjenja. Zbog svog karakterističnog položaja, ali i zbog razvijenog ronilačkog turizma Malta je bogata lokacijama koje su atraktivne a lako dostupne. To su remorker Rozi, patrolni čamac P29, britanski brod iz 2. Svetskog rata HMS Maori, prekookeanski brod Um El Faroud , kao i podvodne pećine, tuneli i zidovi.

Planirano je da se napravi 8 zarona na akvatoriju Malte, a moguće je organizovati i fakultativne ronilačke izlete na ostrva Gozo i Komino. Smeštaj je organizovan u hotelu Rambla Bay Resort na bazi spavanja i doručka. Cena ekskurzije je 799e.

U ceni je avionska povratna karta, lokalni transferi, ronjenja i smeštaj u hotelu. Broj mesta je oganičen i zbog rezervisanja avio karte važno je da se prijavite na vreme.

Informacije i rezervacije: Ivana O.K. +381 63 84 85 985, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ilu13
Ilu2
Ilu4
Ilu6
Ilu8
Ilu9
Malta Naslovna

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici