Majska ronjenja - Vis

Po našem mišljenju, ostrvo Vis je najlepše mesto za ronjenje u Jadranskom moru. Zbog toga naš klub S.D.T. Svet Ronjenja organizuje od 06.05. do 09.05.2021. godine produženi vikend u Komiži, u saradnji sa ronilačkim centrom MANTA Diving.

Podmorje Visa je poznato po ekskluzivnim olupinama, fenomenalnim klifovima i bogatom živom svetu. Kada se tome doda živopisna Komiža, odlazak na ostrvo Vis je nešto što se ne propušta. MANTA Diving ronilački centar raspolaže katamaranima koji mogu bez problema primiti dvadesesetak ronilaca. Specifično za ove brodove je što su zbog konstrukcije stabilniji na talasima a za izlazak iz mora koristi se lift. Osim po organizaciji ronjenja, MANTA Diving je poznat i po istraživanju podmorja i otkrićima potonulih brodova i aviona u viškom akvatorijumu.

U zavisnosti od vremenskih uslova i sastava ronilačke grupe, roniće se neke od sledećih lokacija: Vassilios T., koča Fortunal, parobrod Teti, seke sa gorgonijama. Ukoliko vremeski uslovi dozvole, moguće je fakultativno organizovati izlete na avion Liberator B-24 i parobrod Brioni uz doplatu.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije. Paket obuhvata: - 3 noćenja - 6 zarona - Cena 199 eura

Napomena:

U skladu sa aktuelnom COVID-19 epidimiološkom situacijom za ulazak u Hrvatsku je neophodno je: - Negativan rezultat PCR testa ne stariji od 48h, od trenutka uzimanja uzorka. - Brzi antigenski test koji se u slučaju boravka dužeg od 10 dana mora ponoviti. - Potvrda o revakcinaciji starija od 14 dana - U slučaju jednodoznih vakcina, takođe potvrda da je vakcina primljena pre minimum 14 dana - Potvda o preležanoj SARS-CoV-2 infekciji, koja je starija od 11 dana, a mlađa od 180 dana. Prevoz se individualno organizuje. Prijavljivanje i informacije na +381638485985 Ivana O.K.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici