Prvomajska ronjenja u Herceg Novom

Ronjenja za prvomajske praznike (u periodu 29.04.2021 - 05.05.2021.) su oduvek sa nestrpljenjem isčekivana kod ronilaca sa naših prostora. Nakon zime, ovo je pravo vreme da se skine prašina sa ronilačke opreme. Ove godine odlučili smo da se tradicionalna prvomajska ekskurzija održi u Herceg Novom. Sjajna geografska pozicija ovog grada omogućiće nam pristup zaista atraktivnim lokacijama.

Planiramo raznovrstan ronilački program u kome će biti potopljenih brodova, grebena, ostrva i pećina. U zavisnosti od vremenskih uslova planirali smo da ronimo sledeće lokacije: Tihani, Patrolac, Posejdonov grad, Plava špilja, seka sa gorgonijama, torpedni čamac Higins, Golešnica,Triton lavirint, podmorničarski tunel, Zlatna vala, ostrva Gospa od Škrpjela i Sv.Đorđe.

Paket obuhvata:

- 6 noćenja sa polupansionom (Hotel Play – Igalo)

- 10 zarona

- Klupska majica

- Upotreba klupske opreme (ko nema svoju)

- 399 eur

Ronjenje se obavlja u saradnji sa ronilačkim centrom ADRIATIC BLUE ( www.divingmontenegro.com). Koristićemo ronilački brod dužine jedanaest metara, koji ima tendu preko cele dužine, kao i platformu za ulazak i izlazak iz vode. Na ovoj ekskurziji maksimalan broj ronilaca je 10. Zato ne oklevajte i prijavite se na vreme.

Napomena: za ulazak u Crnu Goru nije potreban COVID test. Sa stranim vozilima slobodno je kretanje između gradova.

Rezervacije i informacije:

Ivana OK +381 63 84 85 985 , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici