Žanjice 2014

Ronilački vikend: ŽANJICE 25 - 29. Septembar, 2014.

Za one kojima ronjenja nikada nije dosta, pred kraj leta spremili smo pravu ronilačku poslasticu: produženi ronilački vikend u uvali Žanjice. Četvrtu godinu za redom u septembru se vraćamo na more koje u ovom periodu nudi najbolje uslove za ronjenje u Crnoj Gori. Gužva je prošla, more je toplo i providno, pa ostaje samo da se zaroni ...

Poluostrvo Luštica je nesumnjivo jedan od fascinantnih delova Crne Gore, a uvala Žanjic možda najlepša plaža u ovom delu Jadranskog mora. Kada se tome doda i istorijski značaj ovog područja, jasno je da je i podmorje ovog dela izuzetno bogato raznovrsnim ronilačkim lokacijama. Ronjenja će se izvoditi sa ronilačkog broda „Downunder“ sa kojim imamo višegodišnju uspešnu saradnju. Dužina broda je 15 metara. Na prednjem delu je prostrana paluba, dok se na krmi nalazi platforma za ulazak i izlazak ronilaca iz mora. Brod je komforno opremljen (kuhinja, toalet, salon, Tv, DVD, muzika, voda). Smeštaj je organizovan u udobnim apartmanima u samoj uvali , nedaleko od mora. U planu su ronjenja na sledećim lokacijama: parobrod Tihanji (potrebna minimum AOWD ili P2 kategorija), avion Spitfire, Galija, Patrolac, Posejdonov grad, rt Veslo ... Dakle, biće tu potopljenih brodova i aviona, podvodnih pećina i klifova. Zbog brodskog kapaciteta, broj mesta je ograničen na 15 ronilaca. Krajnji rok za prijavu je 18.09.2014. godine. Prilikom prijavljivanja neophodno je uplatiti depozit od 50 eura. U slučaju otkazivanja putovanja od strane ronioca nakon navedenog datuma, kapara se ne vraća.

Paket obuhvata:

Tri dana, šest zarona sa ronilačkog broda

- Smeštaj (4 noći)

- Kompletna ronilačka oprema i vođenje ronjenja

- Majica ekspedicije

Cena: 208 eura

Informacije i rezervacije:

+381 63 84 85 985 Ivana O.K.  e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici