Eilat mart 2020

Poštovani ronioci,

Vreme je da se prekine zimski san. Počinju ronjenja u toplim morima. Od 09. do 16.03.2020.godine idemo u Eilat, Izrael. U to doba temperatura mora je oko 23-24 stepena, a spoljna temperatura otprilike ista. Od zanimljivosti vezanih za ronjenje istakli bi ronjenje sa delfinima, veoma lepe i žive koralne grebene, olupinu patrolnog broda “Satil” . Sva ronjenja su sa obale.

U periodu dok smo u Eilatu, održavaće se “ Winter Sun Festival” u čijem će sklopu biti takmičenje u podvodnoj fotografiji, izložbe i radionice. Teme na radionicama su raznovrsne i osim fotografije obuhvataju freediving i tehničko ronjenje. Više informacija je na linku festivala, ili nas možete kontaktirati.

Smeštaj je organizovan u ronilačkoj kući u Eilatu. Sobe su sa dva ili tri kreveta. Dnevni boravak, kuhinja i mali kućni bazen su nam takođe na raspolaganju. Kupatilo je zajedničko. U smeštaju postoji Wi-Fi.

Što se avio karti tiče, finansijski najpovoljnija opcija je iz Budimpešte. Gea ima organizovan kombi prevoz do aerodroma i nazad. To smo već imali priliku da koristimo i dobro funkcioniše.

Evo paketa:

- 7 noćenja

- 10 zarona

- Kompletna oprema iz ronilačkog centra (nije potrebno nositi svoju)

- Transfer do Beograd/Budimpešta/Beograd i lokalni transferi

- Cena: 597eur

Napomena:

Avionska karta nije u ceni. Leti se Wizz Air-om, a trenutna cena je oko 100e bez prtljaga.

Za više informacija zvati 0638485985 (Ivana) , ili pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici