Hurgada - april 2022

Poštovani ronioci,

Primiče se vreme novih ronjenja u egipatskom delu Crvenog mora. Planira se ekskurzija u Hurgadi u periodu od 09. do 16.04.2022. godine. Ekskurzija se zasniva na bazi dnevnih ronjenja (Daily Diving) sa smeštajem u hotelu „SeaGull“ (4 Star , All Inclusive ).

Ronjenje

Ovo su za nas dobro poznate vode, pa tačno znamo šta možemo očekivati na zaronima. Akvatorijum u kojem ćemo roniti su grebeni u zoni Hurgade, koji obećavaju raskošni podvodni svet, susrete sa kornjačama, delfinima, velikim murinama uz zadivljujući kolorit mekih i tvrdih korala. April je uvek privlačan za boravak u Hurgadi, sa prijatnom temperaturom vazduha i mora. Za ronioce kojima nedostaje nešto od opreme, klub će besplatno ustupiti našu opremu na korišćenje. Na ronjenje idemo sa kompanijom „Blue Boat“.

SeaGull Hotel

Hotel se sastoji iz dve zgrade, gde svaka ima svoju recepciju, glavni restoran i plažu. Nalazi se u centru Hurgade, u oblasti Sakala, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje) . Lociran je u ulici Sheraton Road, koja je jedna od žila kucavica ovog grada.

U okviru hotela su dve hotelske, peščane plaže. Jedna plaža je u vidu lagune i obe imaju postepen ulazak u more. Gosti hotela mogu koristiti obe plaže bez obzira u kojoj su zgradi smešteni. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Usluga hotela je na pricipu All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, dakle samoposluživanje.

Paket obuhvata:

- Smeštaj u hotelu (6 noćenja/8 dana)

- 10 zarona (12l boca)

- Povratnu avionsku kartu Beograd/Hurgada/Beograd (23kg prtljag +7kg ručni)

- Sve lokalne transfere

Cena: 795 eur

U ceni nije:

- Obavezan PCR test ili antigenski test

- Egipatska viza (25USD)

Više informacija i rezervacije na:

0638485985 – Ivana OK.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici