Oktobar - Vis

Oktobar - Vis

Po našem mišljenju, ostrvo Vis je najlepše mesto za ronjenje u Jadranskom moru. Zbog toga naš klub S.D.T. Svet Ronjenja organizuje od 26.do 29.10.2023. godine produženi vikend u Komiži, u saradnji sa ronilačkim centrom MANTA Diving.

Podmorje Visa je poznato po ekskluzivnim olupinama, fenomenalnim klifovima i bogatom živom svetu. Kada se tome doda živopisna Komiža, odlazak na ostrvo Vis je nešto što se ne propušta.

MANTA Diving ronilački centar raspolaže katamaranima koji mogu bez problema primiti dvadesesetak ronilaca. Specifično za ove brodove je što su zbog konstrukcije stabilniji na talasima a za izlazak iz mora koristi se lift. Osim po organizaciji ronjenja, MANTA Diving je poznat i po istraživanju podmorja i otkrićima potonulih brodova i aviona u viškom akvatorijumu.

U zavisnosti od vremenskih uslova i sastava ronilačke grupe, roniće se neke od sledećih lokacija: Vassilios T., koča Fortunal, parobrod Teti, seke sa gorgonijama. Ukoliko vremeski uslovi dozvole, moguće je fakultativno organizovati izlete na avion Liberator B-24 i parobrod Brioni uz doplatu.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Paket obuhvata:

- 3 noćenja

- 6 zarona

- Cena 250 eura

Napomena:

Prevoz se individualno organizuje I troskovi putovanja se dele među putniima, po vozilu.

Prijavljivanje i informacije na +381638485985 Ivana O.K.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici