Otvoreno prvenstvo Srbije - SWAC

Serbian Winter Apnea Cup 2008.Prvi SWAC je za nama...

Kada se euforija stišala, sa zadovoljstvom smo mogli da konstatujemo da je takmičenje zaista proteklo odlično, gledano i iz ugla takmičara, ali i od strane organizatora. 

Napravljeni su dobri rezultati od kojih bi izdvojili sjajne nastupe u statici Marka Arsenijevića, 6:00 (Svet Ronjenja) i Sare Petrović, 4:36 (AT Beograd), odličnih 97 metara bez peraja Uroša Nikolića (Svet Ronjenja). Dve devojke, Jelena Ranković (Nautilus Kolubara) i Tijana Žunić (AT Beograd) su u dinamici bez peraja napravile zapažen rezultat preronivši, identičnih 75 metara. Za svako takmičenje je dobro kada se na njemu pomere granice.Ovaj put to je uradio Duško Ormanović (Danubius Spasilac) preronivši bez peraja 117 metara, što je novi nacionalni rekord!Kompletni rezultati

Bez pomoći sponzora ovo takmičenje naravno ne bi bilo moguće. Zbog toga se zahvaljujemo gradu Pančevu, zastupniku ronilačke opreme Mares – Calypso Group i najekstremnijoj vežbaonici Extreme Gym, kao i preduzeću Pansport. Sve štampane materijale profesionalno je uradio Orange Studio. Posebnu zahvalnost izražavamo za JKP „Mladost“- konkretno upravi bazena i kompletnom osoblju koji su pokazali visok nivo kooperativnosti i profesionalizma. Da se za ovo takmičenje čuje pobrinuli su se predstavnici medija RTV Pančevo, Pančevac Press, Poluvreme.com (višečasovni direktan prenos), RTS dopisništvo iz Pančeva, Radio Pančevo ..

Bezgraničnu zahvalnost dugujemo svim članovima kluba Svet Ronjenja koji su uzeli učešća u organizaciji takmičenja, a posebno Slavici Turk na iskazanom entuzijazmu i podršci. Do sledećeg takmičenja! 

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici