Akcije i ekspedicije

Budite u toku sa našim novim akcijama i ekspedicijama. Uđite u podvodni svet

 • Ostrvo Vis, Komiža maj - jun 2018.

  Ostrvo Vis, Komiža maj - jun 2018.

  Ronjenje u akvatoriju ostrva Vis nesumnjivo spada u nešto najbolje što Jadransko more može da ponudi. S.D.T. Svet Ronjenja organizuje 02.06.2018. godine ronilačku ekskurziju u Komiži, u saradnji sa ronilačkim centrom ISSA Diving.

  Read more

 • Međunarodni kup u podvodnoj fotografiji

  Međunarodni kup u podvodnoj fotografiji

  Ada OPEN - IUPC 2018. (22.04.2018.)

  Go to english version

  Etapa Međunarodnog kupa u podvodnoj fotografiji (International Underwater Photography Cup – IUPC) će se održati 22.04.2018. na jezeru Ada Ciganlija u Beogradu. Organizator takmičenja je ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja iz Pančeva uz podršku i podrškuMARES ADRIATIC SCUBA i NIKON Srbija. Medijski pokrovitelji takmičenja je časopis National Geographic Srbija i fotografski portal REFOTO. Očekuje se učešće podvodnih fotografa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Turske, Srbije ali i još nekih zemalja iz regiona. Osim, što je ovo etapa IUPC-a, takmičenje će biti rangirano i kao Državno prvenstvo za domaće takmičare.

  Read more

 • Prvi maj u Baru

  Prvi maj u Baru

  Poštovani ronioci, S.D.T. SVET RONJENJA u saradnji sa ronilačkim brodom “Downunder” iz Bara organizuje tradicionalnu prvomajsku ronilačku ekskurziju. Vreme održavanja ekskurzije je od 27.04. do 02.05 2018. godine. Zbog kapaciteta broda, broj ronilaca je ograničen na 15, te zato ne oklevajte i rezervišite svoje mesto na vreme. Motorna jahta “Downunder” predstavlja jedan od najkvalitetnijih ronilačkih brodova na crnogorskoj rivijeri. Dužine je petnaest, a širine pet metara. Pokreću ga dva motora marke DAF od po 250ks. Opremljen je GPS ploterom, sonarom, radarom kao i snažnim radio uređajima. Na brodu su i tri kabine, salon, kuhinja i toalet. Sva ronilačka oprema tokom ekskurzije ostaje na brodu. U ronilačkom centru se nalazi banka vazduha, kao i dva kompresora kapaciteta 250 lit/min. Ulazak u vodu je sa zadnje platforme. Brod je opremljen i brzim gumenim čamcem koji se po potrebi spušta u more.

  Read more

 • Ledene Avanture

  Ledene Avanture

  Kada se pomisli na ronjenje pod ledom u Evropi, jedna od prvih asocijacija je jezero Weissensee u austrijskoj pokrajini Karnten. Ovo glečersko jezero je smešteno na 930 metara nadmorske visine, a zbog specifičnih lokalnih meteoroloških uslova pokriveno je ledom od decembra do marta. Zbog toga je u gradiću Techendorf, veoma razvijen ovaj vid ronjenja. Karolina i Ernest Turnschek vode Hotel Mosser i ronilački centar Yachtdiver i predstavljaju idealnu logističku podršku za ronilačke akcije.

  Read more

 • Sjajan odziv projektu „Zaroni i gledaj“

  Sjajan odziv projektu „Zaroni i gledaj“

  Ronilački sport ima sve veću popularnost. Jedan od dokaza ove tvrdnje je izuzetno velika posećenost podvodne izlobe „Zaroni i gledaj!“ koja je 11.marta 2018. godine bila postavljena u pančevačkom bazenu. Projekat koji je pomogla Gradska uprava grada Pančeva, se sastojao iz dve celine: izložbe fotografija u holu bazena i izložbe postavljene ispod vode, u samom bazenu. Autori izložbi su Ivana Orlović Kranjc i Janez Kranjc, a organizator je bio ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja.

  Read more

Molim unesite adresu el. pošte vezanu za vaš korisnički nalog. Korisničko ime će vam biti prosleđeno na tu adresu.

Ronilački kursevi

U našoj školi možete završiti kurseve po svetski priznatim licencama PADI i CMAS

OWDOWD

OWD

Početni kurs rekreativnog ronjenja

CMAS 2 STARCMAS 2 STAR

CMAS 2 STAR

Napredni kurs rekreativnog ronjenja

APNEAAPNEA

APNEA

Uđite u svet ronjenja na dah

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici

Email newsletter

Prijavite se za naš newsletter saznajte prvi o našim budućim akcijama.