Uspešno u Bečeju

Apneaši S.D.T. Svet Ronjenja na prvom mestu

Apnea tim S.D.T. Svet Ronjenja je još jednom potvrdio kvalitet osvojivši prvo mesto na takmičenju u ronjenju na dah u Bečeju. Za naš tim su nastupili Branka Piščević, Ivana Orlović Kranjc, Uroš Ristić, Zoran Obrenović, Stefan Anđus i Saša Vukičević. Zbog posebnog režima treninga, u Bečeju nije nastupila nacionalna rekorderka Tijana Nikolić, koja je fokusirana na kvalifikacije za pojedinačno Svetsko Prvenstvo , za  koje mora da preroni normu u februaru. Naravno Tijana je bila uz naš tim kao sejfti ronilac.

Apneaši našeg kluba su osvojili pregršt medalja. U disciplini dinamika bez peraja Zoran Obrenović je osvojio zlatnu medalju preronivši 60 metara. Stefan Anđus nas je još jednom zadivio nastupom u statici zadržavši dah 5 minuta i 46 sekundi što je bilo više nego dovoljno za zlatnu medalju. U istoj disciplini srebrnu medalju je osvojila Ivana Orlović Kranjc koja je pod vodom ostala 4 minuta i 6 sekundi. Ivana je i u dinamici sa perajima osvojila srebrnu medalju sa preronjenih 75 metara ispred klupske koleginice Branke Piščević , koja je ostvarila istu daljinu ali uz manju najavu, pa je osvojila bronzanu medalju, kao i u statici. Sjajan nastup je imao i Uroš Ristić koji je u dinamici sa perajama preronio 125 metara osvojivši tako drugo mesto.

U timskom plasmanu, apnea tim S.D.T. Svet Ronjenja ubedljivo je osvojio prvo mesto ispred KPA Bela Crkva i RK Danubius-Spasilac. U narednom periodu naše takmičare očekuju nastupi na takmičenjima u Beogradu (februar) i Nišu (april).

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici