Podvodna izložba – zaroni i gledaj!

U nedelju 11.03.2018. godine, na zatvorenom bazenu u Pančevu od 12:00 do 16:00 časova biće organizovane dve izložbe podvodnih fotografija. Jedna će biti postavljena u holu bazena i na njoj će biti fotografije sa temom “Žive vode”. Ideja je da se ovom izložbom povežu dva na prvi pogled potpuno različita akvatorijuma – Ada Ciganlija i Raja Ampat. U bazenu će biti postavljene fotografije sa temom “Bogatstvo Plave planete” . Da bi se ta izložba pogledala, neophodno je zaroniti. Za to će se pobrinuti voditelji ronjenja iz našeg kluba. Projekat je namenjen prvenstveno apsolutnim početnicima, kojima je ovo možda i prvi kontakt sa ronjenjem, ali i iskusni ronioci su dobrodošli. Autori izložbi su Ivana Orlović Kranjc i Janez Kranjc.

Neophodno je prijavljivanje putem e-meila na sledeći način: e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ime i prezime vaše i ako dolazite sa nekim ime i prezime te osobe.

Kontakt telefon (SMS) na 063/ 84 85 985

Minimalni broj godina za prijavu je 12. Prijave se primaju do subote 12.00 časova. Zaron je besplatan. Plaća se ulaznica za bazen u iznosu 150din.

Projekat je podržala Gradska uprava grada Pančeva.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici