AKCIJE 2014

21.12.2014.

Izronio Deda Mraz

Tradicija se i ove godine nastavila kada je za mališane iz kluba S.D.T.Svet Ronjenja , Deda Mraz ponovo izronio iz Savskog jezera. U idiličnoj atmosferi kafića Sunset na makiškoj strani Ade Ciganlije decu je prvo zabavljao animator, da bi malo kasnije izašli na obalu i pesmom pokušali da dozovu najpopularnijeg dedu ...

[Detaljnije]


06.06.2014.

Kao u akvarijumu - Bela Crkva

Sezona ronjenja po jezerima  Srbiji je u punom zamahu. Posle Ade, Šalinca, Srčinog jezera i Peskare ponovo smo posetili Belu Crkvu – naš omiljeni ronilački poligon. Proveli smo sjajan ronilački vikend sa 25 gnjuraca. Radili su se Advanced i Rescue kursevi, a bilo je i redovnih stažnih ronjenja. Ono po ćemu ćemo pamtiti ...

[Detaljnije]


31.05.2014.

Banatsko ronjenje

I pored nestabilnog vremena najtvrdokorniji ronioci iz kluba S.D.T. Svet Ronjenja su odlučili da ne propuste ronilački vikend. Ovaj put zaputili smo se ka Zrenjaninu gde smo ronili na popularnom jezeru Peskara. Specifično za ovu poziciju je to što se na ovom jezeru nekada zaista vadio pesak, pa i ambijent apsolutno odgovara nazivu. Peščana je i obala i dno.

[Detaljnije]


08 -12.05.2014.

Najbolje od Visa

Iako smo to dobro znali, ponovo se potvrdilo da je Vis jedna od najatraktivnijih ronilačkih destinacija na Jadranu. Devetoro ronilaca iz kluba S.D.T.Svet Ronjenja je provelo nezaboravan vikend na ovom ostrvu. Dani predviđeni za ronjenje su bili petak, subota i nedelja tokom kojih je bio planiran zahtevan program.

[Detaljnije]


24.04. - 05.05.2014.

Tradicija se nastavila

Još jedna Prvomajska ronilačka ekskurzija je za nama. Tokom dve smene, planirana ronjenja su sa uspehom završena uprkos, ponekad lošem vremenu. Ronilo se na akvatoriju od Jaza do hridi Sveti Nikola. More je bilo uobičajene temperature koja je varirala između 15 i 17 stepeni Celzijusa. Vidljivost je pri površini bila slaba, a na dubini odličnih 15-tak metara.

[Detaljnije]


 

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici