KNUMOVI VRTOVI u produkciji S.D.T. SVET RONJENJA

Na 9. Festivalu Podvodnog Filma u Beogradu, koji se održavao prvog vikenda decembra 2005. godine, prikazan je u revijalnom programu film Dragana Gagića i Janeza Kranjca "KNUMOVI VRTOVI". Ovaj film koji je izašao iz video radionice S.D.T. SVET RONJENJA govori o jednom sasvim običnom danu na Crvenom moru, tačnije o zbivanjima ispod njegove površine. Snimljni materijali na olupini "El Mina" i u podvodnom nacionalnom parku Giftun, uz nadahnutu muziku sa uspehom dočaravaju ambijent u kojem su ronioci radili.

.

Štampa El. pošta

Završen Rescue Diver kurs RONIOCI SPASIOCI

Završnim ispitom 25.12.2005. godine, u otvorenoj vodi, kandidati za zvanje PADI RESCUE DIVER uspešno su završili obuku. Ronioci Jani Topai, Marko Gnjatić, Goran Lukačević, Tomislav Palibrk, Zoran Obrenović, Aleksandar Hip i Predrag Naumović su spretnim demonstriranjem spasilačkih veština i tehnika oživljavanja izmamili aplauze slučajnih prolaznika. Obuka koju su prošli na jezerima u Beloj Crkvi, u Dunavu i na bazenu pod budnim okom intruktora Ivane Orlović bili su garancija uspeha.

Banja Foto Jelena
Foto Andrej Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Nikola Doder
Foto Janez Kranjc
Foto Andrej Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Janez Kranjc
Foto Andrej Kranjc
Foto Andrej Kranjc
Foto Andrej Kranjc

.

Štampa El. pošta

Novogodišnje akcije DEDA MRAZ izronio iz JEZERA!

Kraj prošle godine obeležen je na originalan način. Za decu članova kluba organizovana je dodela novogodišnjih paketića, ali naravno, na ronilački način. Ispred kafića SUNSET na Adi Ciganliji Deda Mraz je pred oduševljenim mališanima, ali i pred začuđenim šetačima izronio pravo iz zelenkaste vode jezera! Dozvan novogodišnjim pesmicama koje su mu deca pevala umotana u toplu ćebad na obali, Deda Mraz je doneo poklone sa dna savskog jezera.

Foto Janez Kranjc 2 1280x853
Foto Janez Kranjc 3 1280x853
Foto Janez Kranjc 5 1280x853
Foto Janez Kranjc 6 1280x853
Foto Janez Kranjc 7 1280x853
Foto Janez Kranjc 8 1280x960
Fotograf Janez Kranjc 1280x892
Model Ivana OK Fotograf Janez Kranjc 2 1280x944

.

Štampa El. pošta

ADRA i S.D.T. Svet Ronjenja za decu iz doma "SPOMENAK"

Za pravoslavnu Novu Godinu humanitarna nevladina organizacija ADRA je u saradnji sa našim klubom organizovala dodelu paketića za decu bez roditelja iz doma "SPOMENAK" iz Pančeva. U prvom delu akcije volonteri našeg kluba su sa decom uzrasta od 10 do 14 godina izveli intro zarone, dok je posle ronjenja Dragan ADRA mališanima podelio paketiće.

.

Štampa El. pošta

Bogojavljanje, plivanje za krst. Ronioci obezbeđivali plivače

Tradicionalno plivanje za krst, koje se svake godine održava na Bogojavljanje i ove godine je okupilo odvažne plivače koji su se upustili u trku. Na sportsko – rekreativnom centru Jugovo, kod Smedereva košava se svojski trudila da duva onako kako samo ona ume. Međutim ledeni vetar nije mogao da pokoleba smederevce. Ronioci S.D.T. SVET RONJENJA su bili u vodi kao obezbđenje plivača – sa svaki slučaj.

.

Štampa El. pošta

  • 1
  • 2

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici