Vikend u Beloj Crkvi

Jezera u Beloj Crkvi oduvek su bila idealna za organizovanje obuke za ronioce. Izgradnjom novih i kvalitetnih smeštajnih kapaciteta ove mogućnosti su se još više proširile. Na samom jezeru nalazi se kompleks vila sa otvorenim bazenom. U periodu od 13. do 15. septembra nudimo vam mogućnost da se priključite školi ronjenja i steknete nova znanja na kursevima koji će se tada održavati.

Planirani su sledeći kursevi: Advanced Open Water Diver ,PADI Rescue Diver i Underwater Photographer.

Advanced Open Water Diver

Težište obuke je na tipskim ronjenjima kao što su noćno ronjenje, podvodna orjentacija, pretraga terena, vađenje potonulih predmeta. U programu je i 5 teorijskih predavanja.

U cenu su uračunati korišćenje opreme, obuka, sertifikat i smeštaj.

Rescue Diver

Naučite veštine spašavanja na vodi i pod vodom. Sa uspešno savladanom obukom vaša sigurno podižete nivo bezbednosti vaših ronjenja. Postoji mnogo razloga zbog kojih bi svaki ronilac trebalo da završi ovaj kurs. Jedan od najvažnijih je što će posle ovog kursa biti osposobljen da pomogne pre svega sebi, zatim svom ronilačkom paru, a onda i nekom iz grupe ukoliko dođe do ronilačkog incidenta. Pošto je kurs prve pomoći deo Rescue Diver kursa, kandidat će dobiti i znanje koje će moći u svakodnevnom životu da iskoristi ukoliko se zatekne na mestu saobraćajne ili bilo kakve druge nesreće, raznoraznih povreda jer je nažalost uvek potrebno određeno vreme da hitna pomoć stigne. Tokom kursa akcenat je na sticanju kondicije i dobrog psihofizičkog stanja kandidata, a takođe se insistira na važnosti timskog rada.

U cenu su uračunati korišćenje opreme, obuka, sertifikat i smeštaj.

Underwater photographer - specijalistički kurs

Podvodna fotografija je svakim danom sve popularnija. Na hiljade ronilaca tokom ronjenja nose svoje aparate u podvodnim kućištima beležeći dragocene trenutke provedene u podvodnom svetu. Tokom kursa naučićeš da planiraš zaron tokom kojeg ćeš snimati fotografije, koji rizici prate ovakav način ronjenja i na koje probleme možeš naići. Takođe ćeš se upoznati sa fotografskim principima, kompozicijom, upotrebom blica ili druge rasvete i uopšte sa mogućnostima koje ti pruža tvoj fotoaparat. Obuku izvode podvodni fotografi Ivana Orlović Kranjc i Janez Kranjc.

U cenu su uračunati korišćenje opreme, obuka i smeštaj.

Detaljnije o svim kursevima možete pročitati na našem sajtu http://www.svetronjenja-sdt.rs u odeljku obuka.

Stažna ronjenja

Tokom ovog vikenda biće organizovana stažni zaroni na Gradskom i Vračevgajskom jezeru . Cena vikend paketa koji obuhvata smeštaj (dva noćenja) i ronjenje (4 zarona) je 70 eura.

Cena AOWD kursa: 225 eura

Cena Recue Diver kursa: 280 eura

Cena Underwater Photographer kursa: 130 eura

Moguće je plaćanje kurseva u dve rate.

Informacije:

Ivana 063 84 85 985

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici