Ronjenje u Beloj Crkvi

S.D.T. Svet Ronjenja od 04. do 06. septembra 2015. godine organizuje  ronilački vikend u Beloj Crkvi. Okupljanje je u petak 04.09. do 19.00 časova u vili Rafaelo na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi, a ronjenja su u subotu (05.09.) i nedelju (06.09.). Planiran su zaroni u Vračevgajskom i Gradskom jezeru.

Jezera u Beloj Crkvi su odličan trenažni poligon za sticanje novog i proširivanje ronilačkog iskustva, a ovo je takođe odlična prilika da završite neki od naprednih ronilačkih kurseva (Advanced Open Water Diver).

Zahvaljujući resursima vile “Rafaelo” biće organizovan i početni kurs (CMAS P1/PADI OWD) sa časovima u bazenu i otvorenoj vodi. Idealna prilika da započnete svoju obuku i priključite se našem ronilačkom klubu!

Za ronioce koji su obuku završili, u ovim vodama su uvek zanimljivi susreti sa stanovnicima jezera, kojima se mogu sresti šarani, somovi, štuke, smuđevi, jata sunčica, bandari i slatkovodni rakovi.

Smeštaj je organizovan u kompleksu vile Rafaelo. Veoma kvalitetni apartmani, prostorija za odlaganje opreme i blizina jezera su se već više puta pokazali sjajnim receptom za odličan ronilački vikend.

Paketi :

Stažno ronjenje:

- 4 zarona

- Korišćenje opreme

- 2 noći u vilama Rafaelo

Cena: 70 eura

AOWD – kurs:

- 5 zarona

- Predavanja

- Korišćenje opreme

- 2 noći u vilama Rafaelo

Cena: 225 eura

Cena za neronioce: 20 eura

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Ivana O.K. 

mob: 063 84 85 985 & e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici