Marsa Alam – Ronjenje sa dugonzima, delfinima i kornjačama

Marsa Alam – Ronjenje sa dugonzima, delfinima i kornjačama

Kada izgovorite Marsa Alam, osećaj egzotične ronilačke avanture već visi u vazduhu. Ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja organizuje u periodu od 08. do 15.07.2023. odlazak u ovaj deo Egipta. Akcija je organizovana na bazi dnevnih ronjenja . Smeštaj je u hotelu 'The Three Corners Happy Life Resort' , sa All Inclusive paketom. Polasci na ronjenje su iz obližnje marine, brzim RIB čamcima.

Jug Egipta je poznat po veoma koloritnim koralnim grebenima i živopisnim stanovnicima podmorja. Međutim, zvezde ove ture su dugonzi, dobrođudni morski sisari koji žive u ovoj oblasti. Takođe, planiraju se ronjenja sa delfinima i kornjačama, koji su stalno u ovom akvatorijumu. Znači , ovo je jedna veoma specifična ekspedicija koja će se sigurno pamtiti.

Paket obuhvata:

- Avio karte Beograd – Hurgada –Beograd

- Transfer Hurgada – Marsa Alam

- Lokalne transfere vezane za ronjenje

- 10 zarona

- Hotel – All Inclusive

Cena: 1190eur

Viza 25eur

Bakšiš za divelidere

Moguće je dodatno organizovati i odlazak na na čuveni Elphinstone Reef (koji se nalazi u blizini) gde je moguce roniti sa 'HammerHead' ajkulama

Broj mesta je ograničen na 7 ronilaca. Zato, ne oklevajte sa prijavama. Hitna je kupovina avio karata, zbog letnje sezone.

Prijave i informacije: Ivana OK 0638485985

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici