Summer Cup

.     

Jutro posle vesele večeri provedene kod ponosnog novopečenog ujke Uroša Ristića, apnea tim Svet ronjenja uputio se ka Belocrkvanskom jezeru na otvaranje nove sezone takmičenja u statici. Ekipu su činili: Branka Piščević, Tijana Nikolić, Slavica Turk, Zoran Obrenović, Uroš Ristić i Marko Đorđević, u pratnji draganela koji je neprestano škljocao fotoaparatom i Minje koja je bila u ulozi obaveštajca jer mama Ivana nije bila prisutna.

Nakon prijava (što od 2,5 što od 2,3 minuta :) ), po običaju, sudija Aleksandar Karjuk je održao kratak brifing. Malo izležavanja, još manje pripreme, ali zato puno smeha i za naš tim led probija Zoki sa vrlo dobrim rezultatom od 3:43. Odmah posle njega Urke ga prati u sekund sa 3:42. Od devojaka prva nastupa Tidža i radi solidnih 3:08 koji su joj doneli bronzu oko vrata. Nakon nje za 2:59 koliko je Slavica uradila, Djole je svojim posebnim ritualom palminim listom izbajao Branki zlatnu medalju, sa uradjenih 3:53! Poslednji za naš tim nastupio je Djole, koji je posle opuštenih 3:17, bio drugarski potapšan po ramenu od strane svog Safeta Urketa u prvih 15 sekundi posle performansa i time bio diskvalifikovan.

Ovi rezultati bili su dovoljni za drugo mesto u ekipnom rangiranju. Prvo mesto je uzeo Apnea tim Beograd, a treći su bili takmičari KPA Bela Crkva.

Organizacija je očekivano bila odlična, atmosfera je bila lepa, sve je bilo lepo, svi smo bili lepi, i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo videti još lepši i sa još lepšim rezultatima :)

Izveštaj by Minja, video by Zoran, photo by draganel 

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici