Otvoreno prvenstvo Srbije

Statika-Prvenstvo Srbije. Sjajan nastup apneaša tima Svet Ronjenja

Na Prvenstvu Srbije u statičkoj apnei koje se održalo 18.10.2008. godine na bazenu osnovne škole „Nikola Tesla“ u Rakovici, takmičari našeg kluba imali su odlične nastupe. Apnea tim Svet Ronjenja sačinjavali su Marko Arsenijević, Uroš Nikolić, Zoran Obrenović, Ivana Orlović Kranjc i Slavica Turk. 

Prvi je od naših je nastupio Marko Arsenijević zadržavši dah za sebe standardnih 5:04. Nastup Slavice Turk izazvao je spontane aplauze jer je sa 4:09iznenadila sve pa i samu sebe. Zoran Obrenović je takođe postavio lični rekord i u školski pravilnom performansu uradio je odličnih 4:37.  

Sa nestrpljenjem smo očekivali nastup Ivane O.K. koja je najavila 4:00 a uradila 4:32, potpuno lagano što govori da se od ove takmičarke mogu očekivati i nova iznenađenja. Odmah nakon Ivane nastupio je i Uroš Nikolić. Na svom prvom takmičenju u statici, verovatno od prevelike želje za što boljim rezultatom Urke je doživeo "sambu" i diskvalifikovan je. To je sport i takve stvari se dešavaju. Sigurni smo da će na narednim takmičenjima Uroš potvrditi svoje kvalitete.  

Sve u svemu, sa ovog takmičenja vratili smo se od mogućih šest, sa tri medalje i peharom, iako je nastupalo čak sedam klubova!U muškoj konkurenciji Marko Arsenijević treće mesto a Zoran Obrenović šesto.Među damama Ivana Orlović Kranjc zlatna medalja, a Slavica Turk bronza. Ekipno S.D.T. Svet Ronjenja je zauzeo drugo mesto.  

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici