Otvoreno prvenstvo Vojvodine - Kup 'Vila Breg'

SVET RONJENJA na drugom mestu

Na vrhu Vršačkog brega smeštena je Villa Breg u čijem je fenomenalnom ambijentu Klub podvodnih aktivnosti „Bela Crkva“ organizovao takmičenje u statičkoj apnei. Takmičenje se odvijalo po AIDA pravilima ali nije imalo ranking. To nije smetalo apneašima da se okupe u priličnom broju. Sudio je međunarodni sudijaAleksandar Karjuk. Organizatorima pohvale za trud i organizaciju. 

Takmičenje je podržalo i preduzeće POLAR SUB uvoznik ronilačkih marki Beuchat, Bare, Suunto i Apeks. Apnea tim SVET RONJENJA je nastupio u sastavu:Slavica Turk, Zoran Obrenović i Marko Arsenijević. Sejfti ronilac našoj ekipi je bio Uroš Nikolić. Nastupi naših ronilaca su bili veoma dobri i u okvirima dogovorene timske strategije. 

Prva je nastupila Slavica zadržavši dah tačno 3.00 minuta što je bilo dovoljno za treće mesto i bronzanu medalju. Sledeći je bio Zoki koji našem timu doneo važne poene u apnei sa 4.02 minuta. Na kraju, Marko je bio standardan sa svojih 5.04 minuta što je bilo dovoljno za drugo mesto. Kada su se poeni sabrali, u ekipnom plasmanu SVET RONJENJA završio je takmičenje na drugom mestu što predstavlja odličan rezultat. 

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici