Bečej open

U nedelju 29. januara u Bečeju je održano Otvoreno prvenstvo Bečeja u ronjenju na dah. Uprkos hladnom vremenu odziv je bio jako veliki. Prijavljeno je bilo tridesetak  takmičara. Tim Svet Ronjenja je nastupao u sledećem sastavu: Ivana Orlović Kranjc, Tijana Nikolić, Stefan Anđus i Zoran Obrenović.

Prvo je bila dinamika gde su se naši takmičari odlično pokazali. Ivana je napravila 65 metara u dinamici bez peraja što joj je donelo drugo mesto, Stefan je takođe u istoj disciplini uradio 104 metra što je bilo dovoljno za treće mesto. Tijana je u dinamici bez peraja uradila 77 metara i osvojila drugo mesto a Zoki je sa 75 metara osvojio prvo mesto.

Posle pauze na red je došla statika. Ivana 3:50 prvo mesto, Tijana 3:41 treće mesto, Zoki 4:45 treće mesto i na iznenađenje svih Stefan kojem je ovo i prvo takmičenje uradio je odličnih 5:23 osvojivši tako  prvo mesto. S.D.T Svet Ronjenja je ekipno prvi ispred Bele Crkve i Spartaka iz Subotice. Svaka čast našim takmičarima na postignutim rezultatima kao i organizatorima na odličnom takmičenju. Posle takmičenja , takmičari su pozvani na zajednički ručak koji je protekao u sjajnoj atmosferi i druženju.

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici