Prvenstvo Vojvodine – statika

S.D.T. Svet Ronjenja ekipno drugi

Na prvenstvu Vojvodine u statičkoj apnei koje je održano 27.11.2011. godine u Vili Breg u Vršcu apneaši našeg kluba su ostvarili solidan plasman. Za S.D.T. Svet Ronjenja su nastupili Tijana Nikolić, Branka Piščević, Zoran Obrenović i Aleksandar Kajalić. Domaćin takmičenja je bio KPA Bela Crkva.

Tijana Nikolić je napravila svoj najbolji zvanični rezultat (4.27) potvrdivši da je u odličnoj formi. Sa ovim vremenom Tijana je osvojila srebrnu medalju. Branka Piščević je uprkos blagoj prehladi ipak nastupila zadržavši dah 3 minute i 51 sekundu što je bilo dovoljno za treće mesto. Zoran Obrenović je potvrdio svoju standardnu formu zadržavši dah 4 minuta i 29 sekundi čime je osvojio bronzanu medalju. U ekipnom plasmanu S.D.T. Svet Ronjenja je osvojio drugo mesto, iza KPA Bela Crkva, dok je treće mesto pripalo roniocima iz novosadskog kluba Danubius-Spasilac.

Ovim se takmičenja u bazenskim disciplinama za 2011. godinu završavaju. U periodu koji predstoji takmičari u ronjenju na dah će imati dovoljno vremena za nove izazove od kojih je prvi već u februaru 2012. godine kada će se održati međunarodno takmičenje "Serbia Open".

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici