Akcije i ekspedicije

Budite u toku sa našim novim akcijama i ekspedicijama. Uđite u podvodni svet

 • Letnji centar Jaz 2018.

  Letnji centar Jaz 2018.

  Poštovani ronioci, Dear divers

  Go to english version

  S.D.T. “Svet Ronjenja” vas obaveštava da će naš klub i ovog leta imati letnji ronilački centar na Jazu (u blizini Budve), u periodu od 1.07. do 31.08.2018. godine. Ukoliko želite kvalitetne zarone i dobru atmosferu, priključite se timu Sveta Ronjenja! U nastavku slede ronilački paketi. Nadamo se da će te se pronaći u nekom od njih ...

  Read more

 • Rekordan broj takmičara – ADA OPEN – IUPC 2018.

  Rekordan broj takmičara – ADA OPEN – IUPC 2018.

  Ovogodišnje takmičenje „ADA OPEN – IUPC 2018.“ je uspešno odražano 22.04.2018. godine na Savskom jezeru. Uz podršku kompanija MARES – ADRIATIC SCUBA i NIKON Srbija, kao i ronilačkog saveza SOPAS na takmičenju je nastupilo 34 podvodna fotografa, što predstavlja rekord u dosadašnjoj organizaciji ovog sportskog događaja. Od toga u kategoriji DSLR bilo je 6 takmičara, a u uvek popularnoj kategoriji KOMPAKT 28 podvodna fotografa. Sudije su bile Igor Rill (National Geographic Srbija) i Vladan Milisavljević (foto agencija Ultramarin). Takmičenje je održano ispred ronilačkog centra „Svet Ronjenja – Ada“ na Makiškoj strani jezera. Vidljivost je bila oko 3 metra, tako da su se fotografi „namučili“ u kategoriji ambijent, ali je zato u kategorijama makro i riba bilo obilje kvalitetnih motiva.

  Read more

 • Proširite ronilačka iskustva – Bela Crkva

  Proširite ronilačka iskustva – Bela Crkva

  S.D.T. Svet Ronjenja od 08. do 10. juna 2018. godine organizuje ronilački vikend u Beloj Crkvi. Okupljanje je u petak 08.06. u vili Rafaelo na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi. Planirani su zaroni u Vračevgajskom i Gradskom jezeru.

  Read more

 • Zaovinsko jezero 2018

  Zaovinsko jezero 2018

  Planina Tara i Zaovinsko jezero spadaju među najlepše predele u Srbiji. Poslednji vikend u maju (25-27.05.2018.) organizujemo ronilačku ekskurziju na ovom jezeru. Osim stažnih ronjenja, pažnja će biti usmerena ka kursevima Deep Diver i Enriched Air (Nitrox) Diver. Takođe. Ovo je prilika da se završi AOWD ili Rescue Diver kurs.

  Read more

 • Ostrvo Vis, Komiža maj - jun 2018.

  Ostrvo Vis, Komiža maj - jun 2018.

  Ronjenje u akvatoriju ostrva Vis nesumnjivo spada u nešto najbolje što Jadransko more može da ponudi. S.D.T. Svet Ronjenja organizuje 02.06.2018. godine ronilačku ekskurziju u Komiži, u saradnji sa ronilačkim centrom ISSA Diving.

  Read more

Unesite ispravnu adresu el. pošte za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Ronilački kursevi

U našoj školi možete završiti kurseve po svetski priznatim licencama PADI i CMAS

OWDOWD

OWD

Početni kurs rekreativnog ronjenja

CMAS 2 STARCMAS 2 STAR

CMAS 2 STAR

Napredni kurs rekreativnog ronjenja

APNEAAPNEA

APNEA

Uđite u svet ronjenja na dah

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici

Email newsletter

Prijavite se za naš newsletter saznajte prvi o našim budućim akcijama.