Akcije i ekspedicije

Budite u toku sa našim novim akcijama i ekspedicijama. Uđite u podvodni svet

 • Hvar – ronilački hedonizam

  Hvar – ronilački hedonizam

  U junu od 13. do 18.2024. S.D.T. Svet Ronjenja organizuje odlazak na Hvar. Baza nam je ronilački centar Black Pearl iz Jelse odakle krećemo na ronjenja. Ova ekskurzija je zanimljiva za one koji tek stiču ronilačka iskustva, ali i iskusnim roniocima jer ima lokacija koje mogu zadovoljiti obe grupe ronilaca.

  Read more

 • Vlora zaliv – Albanija

  Vlora zaliv – Albanija

  Po prvi put S.D.T. Svet Ronjenja organizuje odlazak na ronjenje u Albaniji. U periodu od 19.do 26.06.2024. posetićemo zaliv Vlore. Ovaj deo Jonskog mora je poznat po spektakularnim olupinama, od kojih je najpoznatiji italijanski brod Po, popularna bolnica.

  Read more

 • Povratak na Maltu!

  Povratak na Maltu!

  Zahvaljujući prošlogodišnjem fenomenalnom iskustvu, i ove godine idemo na Maltu u oktobru. Lepo vreme, prijatna temperatura i toplo more su ostavili jak utisak na nas.

  Read more

 • Egipat – Liveaboard specijal

  Egipat – Liveaboard specijal

  Svi znamo da su Liveaboard ronjenja najbolja. Roni, jedi, spavaj, ponovi ... U periodu 13-20.07.2024. idemo u Egipat na jednu od, verujemo, najuzbudljivijih ekspedicija u ovoj godini. Planirana je ruta Zabargad – Rocky Island – Sataya. Matična luka je Marsa Alam. Na ovom putovanju pokušaćemo da vidimo ajkule, delfine, kornjače i koloritne koralne grebene. Zvuči ambiciozno, ali uz malo sreće veoma ostvarivo. Ruta je podložna izmenama u slučaju loših vremenskih uslova.

  Read more

Unesite ispravnu adresu el. pošte za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Ronilački kursevi

U našoj školi možete završiti kurseve po svetski priznatim licencama SSI, PADI i CMAS

OWDOWD

OWD

Početni kurs rekreativnog ronjenja

CMAS 2 STARCMAS 2 STAR

CMAS 2 STAR

Napredni kurs rekreativnog ronjenja

APNEAAPNEA

APNEA

Uđite u svet ronjenja na dah

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici

Email newsletter

Prijavite se za naš newsletter saznajte prvi o našim budućim akcijama.