Akcije i ekspedicije

Budite u toku sa našim novim akcijama i ekspedicijama. Uđite u podvodni svet

 • Južni Jadran – Bar 2020

  Južni Jadran – Bar 2020

  Poštovani ronioci, S.D.T. SVET RONJENJA organizuje ekskurziju na južnom delu Jadranskog mora. Baza će nam biti u Baru, a logistika podrška dobro poznati ronilački brod „Downunder“. Zbog velikog interesovanja prvi vikend oktobra(od 01.10.2020 do 04.10.2020) je takodje odobran za realizaciju ove ekskurzije. Zbog kapaciteta broda, broj ronilaca je ograničen na 15, te zato ne oklevajte i rezervišite svoje mesto na vreme. Motorna jahta “Downunder” predstavlja jedan od najkvalitetnijih ronilačkih brodova na crnogorskoj rivijeri. Dužine je petnaest, a širine pet metara. Pokreću ga dva motora marke DAF od po 250ks. Opremljen je GPS ploterom, sonarom, radarom kao i snažnim radio uređajima. Na brodu su i tri kabine, salon, kuhinja i toalet. Sva ronilačka oprema tokom ekskurzije ostaje na brodu. U ronilačkom centru se nalazi banka vazduha, kao i dva kompresora kapaciteta 250 lit/min. Ulazak u vodu je sa zadnje platforme. Brod je opremljen i brzim gumenim čamcem koji se po potrebi spušta u more.

  Read more

 • Drina septembar 2020

  Drina septembar 2020

  Ronilački vikend na Drini

  Tradicionalna ronilačka avantura na Drini, koja spada u najpopularnije među našim roniocima. Od 11. do 13. septembra idemo na ronjenje u najprovidnijoj reci u Srbiji. Vidljivost u Drini u to doba godine može biti i desetak metara! Očekuje se temperatura vode od 18 stepeni. Društvo fenomenalno a provod zagarantovan. Obezbeđen je kvalitetan smeštaj, a roniće se na nekoliko lokacija na potezu od Ljubovije do Bajine Bašte, u zavisnosti od vremena i uslova na terenu. Polazi se u petak, vraća u nedeju uveče.

  Read more

Unesite ispravnu adresu el. pošte za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Ronilački kursevi

U našoj školi možete završiti kurseve po svetski priznatim licencama PADI i CMAS

OWDOWD

OWD

Početni kurs rekreativnog ronjenja

CMAS 2 STARCMAS 2 STAR

CMAS 2 STAR

Napredni kurs rekreativnog ronjenja

APNEAAPNEA

APNEA

Uđite u svet ronjenja na dah

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici

Email newsletter

Prijavite se za naš newsletter saznajte prvi o našim budućim akcijama.