• SVET RONJENJA

  Tamo gde prestaje kopno, počinje život!

 • Ivana

  Ivana Orlović

  Podvodni fotograf - Instruktor

  Moj podvodni svet

 • Janez

  Janez Kranjc

  Podvodni fotograf - Instruktor

  Moj pogled ispod mora

Akcije i ekspedicije

Budite u toku sa našim novim akcijama i ekspedicijama. Uđite u podvodni svet

 • Podvodni svet Ade Ciganlije

  Podvodni svet Ade Ciganlije

  Upravo je završen projekat Sveta Ronjenja u saradnji sa JP. Ada Ciganlija pod nazivom: "Podvodni svet Ade Ciganlije". U okviru ovog projekta uradili smo filmić o stanovnicima jezera, brošuru i izložbu podvodnih fotografija koja je postavljena kod restorana Jezero. Na realizaciji filma učestvovali su:

  Dejan Suba Subotic, Saša Đukić, Bojan Vijatov, Radmila Savic, Janez Kranjc, Ivana Orlovic

  Nadam se da ćete uživati

  Read more

 • Ronjenje na Malti

  Ronjenje na Malti

  Poštovani ronioci, ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja u periodu od 22. do 29.10.2017. organizuje ekskurziju na Malti. U planu su ronjenja sa obale, što je na ovom ostrvu uobičajen način ronjenja. Zbog svog karakterističnog položaja, ali i zbog razvijenog ronilačkog turizma Malta je bogata lokacijama koje su atraktivne a lako dostupne. To su remorker Rozi, patrolni čamac P29, britanski brod iz 2. Svetskog rata HMS Maori, prekookeanski brod Um El Faroud , kao i podvodne pećine, tuneli i zidovi.

  Read more

 • Raja Ampat Indonesia 2017

  Ukazana mi je posebna čast da kao Mares Ambasador budem deo fenomenalne ekspedicije u organizaciji „Ocean Geographic“ fondacije. Organizator Michael Aw, čija dela govore više od reči, pozvao me je da u projektu učestvujem kao model, ali i kao fotograf, imajući u vidu moj rad na širenju svesti o važnosti očuvanja grebena svih mora i okeana putem blogova i fotografija. Grupa se sastojala od sedamnaest ronilaca, podvodnih fotografa i snimatelja koji na socijalnim mrežama jasno poručuju: „čuvajmo sve naše vode“. Moj apel je „iz mora iznesimo samo naše mehuriće“, a dodala bih i da bilo koju vrstu otpada (najlon za pecanje, flaše, konzerve itd.) iznesete napolje. Vama je to minut posla, a nekoj kornjači, delfinu ili kitu ceo život.


  Read more

 • Boot Show Dusseldorf 2018.

  Boot Show Dusseldorf 2018.

  Opšte je poznato da je Boot Show Dusseldorf najveći ronilački sajam u ovom delu sveta. Boot, kako ga ronioci skraćeno zovu, je to i ove godine potvrdio. Tokom trajanja, sajam poseti preko 500.000 posetilaca iz celog sveta. Izlagači su bili proizvođači svih vrsta plovila, tour operateri i naravno prodavci i proizvođači ronilačke opreme.

  Read more

 • Vikend na Drini

  Vikend na Drini

  Idealna prilika za jednu potpuno drugačiju ronilačku avanturu. Od 15. do 17. septembra idemo na ronjenje u najprovidnijoj reci u Srbiji. Vidljivost u Drini je trenutno desetak metara! Temperatura vode je 18 stepeni. Društvo fenomenalno a provod zagarantovan. Obezbeđen je kvalitetan smeštaj, a roniće se na nekoliko lokacija na potezu od Ljubovije do Bajine baste, u zavisnosti od vremena i uslova na terenu. Polazi se u petak, vraća u nedeju uveče.

  Read more

Unesite ispravnu adresu el. pošte za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Ronilački kursevi

U našoj školi možete završiti kurseve po svetski priznatim licencama PADI i CMAS

OWDOWD

OWD

Početni kurs rekreativnog ronjenja

CMAS 2 STARCMAS 2 STAR

CMAS 2 STAR

Napredni kurs rekreativnog ronjenja

APNEAAPNEA

APNEA

Uđite u svet ronjenja na dah

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici

Email newsletter

Prijavite se za naš newsletter saznajte prvi o našim budućim akcijama.