AKCIJE 2013

 28.12.2013.

Podvodni Deda Mraz

U tradicionalnoj akciji ronilačkog kluba S.D.T. Svet Ronjenja i kafića Sunset i ove godine je Deda Mraz izronio iz Savskog jezera i obradovao mališane paketićima.

[Detaljnije]

 


09.11.2013.

Jesenja ronjenja

Iako je novembar uveliko započeo ronjenja u našem klubu ne prestaju. Neubičajeno toplo vreme za ovo doba godine smo iskoristili da nastavimo sa zaronima i ronilačkom obukom. Ada Ciganlija je idealna za ovakve zarone u ovo vreme. U nekoliko navrata članovi kluba S.D.T. Svet Ronjenja ...

[Detaljnije]

 


05. - 08.09.2013.

Drift Diving - Drina

Kada smo prošle godine „otkrili“ reku Drinu kao ronilačku destinaciju, u klubu S.D.T. Svet Ronjenja nisu prestajale priče o ponovnom dolasku na ovu reku. Ovaj put za roilačku bazu izabrali smo etno kompleks Tadića Vajati na samoj obali reke. Okupljanje ronilaca je počelo u petak u večernjim satima a tokom subote i nedelje obavljena su četiri zarona.

[Detaljnije]

 


2.06.2013.

Ada za početnike

U nedeljno prepodne 2.juna 2013. na Adi Ciganliji okupilo se dvatesetak ronilaca da odrade svoje prve zarone u otvorenoj vodi. Posle završenog dela na bazenu ove jeseni, zime i proleća, jedva su dočekali da osete čari "pravog" ronjenja.

[Detaljnije]

 


1.06.2013.

Na Šalincu

Prvog dana juna S.D.T. Svet Ronjenja je organizovao ronjenje na jezeru Šalinac pokraj Smedereva. Iz Beograda je u konvoju pošlo dvadesetak ronilaca ...

[Detaljnije]


19.01.2013.

Ronioci obezbeđivali plivače

Za Bogojavljanje je širom Srbije bilo organizovanje plivanje za krst. Ronioci kluba S.D.T. Svet Ronjenja su se na poziv čelnika grada Ljubovije zaputili u gradić na Drini, sa zadatkom da obezbede plivače za krst.

[Detaljnije]

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici