Otvoreno prvenstvo Vojvodine

U organizaciji KPA „SPARTAK“ i SPAV proteklog vikenda je u Subotici održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine u dinamčkoj apnei. Na bazen u „Dudovoj šumi“ došle su ekipe RK „Begej“-Zrenjanin, KPA „Bela Crkva“, DPA „Sombor“, S.D.T. „Svet Ronjenja“-Pančevo i KPA „Spartak“-Subotica.

 Uslovi za održavanje takmičenja su bili vrlo dobri, a sudija je bio Aleksandar Karjuk koji je primenjivao suđenje po AIDA pravilima. 

Takmičenje je otvorio Đorđe Branisavljević-Beli.  Napravljeni su solidni rezultati i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Arsenijević Marko (RK „Begej“-Zrenjanin) je pobedio preronivši 112 metara. Iza njega su Ignjatov Dragan (105 metara, RK „Begej“-Zrenjanin) i Dragutinović Željko (99 metara, S.D.T. „Svet Ronjenja“-Pančevo). U ženskoj konkurenciji najveću distancu pod vodom je prešla Radosavljević Marija (77 metara, RK „Begej“-Zrenjanin). Drugo mesto je pripalo Tijani Zec (69 metara, S.D.T. „Svet Ronjenja“-Pančevo) a treće Mijatović Marijani (60 metara, DPA „Sombor“). U ekipnom plasmanu na prvom mestu je S.D.T. „Svet Ronjenja“, drugoplasirani je RK „Begej“, dok je treći DPA „Sombor“. Jedan takmičar je diskvalifikovan zbog pojave hipoksije. Takmičenje je završeno bez žalbi. Napravljeni su solidni rezultati i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Arsenijević Marko (RK „Begej“-Zrenjanin) je pobedio preronivši 112 metara. Iza njega su Ignjatov Dragan (105 metara, RK „Begej“-Zrenjanin) i Dragutinović Željko (99 metara, S.D.T. „Svet Ronjenja“-Pančevo). U ženskoj konkurenciji najveću distancu pod vodom je prešla Radosavljević Marija (77 metara, RK „Begej“-Zrenjanin). Drugo mesto je pripalo Tijani Zec (69 metara, S.D.T. „Svet Ronjenja“-Pančevo) a treće Mijatović Marijani (60 metara, DPA „Sombor“). U ekipnom plasmanu na prvom mestu je S.D.T. „Svet Ronjenja“, drugoplasirani je RK „Begej“, dok je treći DPA „Sombor“. Jedan takmičar je diskvalifikovan zbog pojave hipoksije. Takmičenje je završeno bez žalbi.

.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici