RONILAČKE ZABAVE


29.01.2012.

Proslava Rescue Diver-a

U nedelju 29. januara Rescue Diver-i su kako to običaji nalažu, organizovali proslavu uspešno položene kategorije. Domaćin nam je bio Božić koji je velikodušno svoju garažu pretvorio u mini restoran za ovu priliku. Na trpezi su se pored uobičajenog roštilja našli i čuveni Božićev svadbarski kupus ispod sača. Pored Rescue Divera ovu svečanost su ulepšali i članovi Apnea tima Svet Ronjenja koji su došli pravo sa takmičenja iz Bečeja okićeni duplim medaljama. Atmosfera je bila vesela i prepričavane su dogodovštine i sa rescue kursa i sa takmičenja. Još jednom sve čestitke rescue diverima: Ivanu, Aci, Saletu, Aleksandru, Džeku, Davoru i Sefanu!

[Detaljnije]


25.05.2010.

Prezentacija slika sa dve vezane ekskurzije


Boat safari u Egiptu trajao je od 19. do 29. aprila, a ekskurzija na Jazu u Crnoj Gori i ovog puta je, kako tradicija već nalaže, trajala od 30. aprila do 10. maja. Na Adi Ciganliji u kafiću Demo bar okupilo se oko pedesetak ronilaca, koji su imali priliku da još jednom uživaju u "suvom" ronilačkom druženju.
 
 

26.02.2010.

dr Dušan Novaković govorio u 'Parlamentu'


Ronilački klub S.D.T. Svet Ronjenja je zbog pokazanog interesovanja naših članova u saradnji sa dr. Dušanom Novakovićem organizovao mini tribinu pod nazivom 'Dekompresiona bolest i hiperbarička oksigenoterapija'. Poznato sastajalište ronilaca u Beogradu, kafić Parlament, je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Dva sata su proletela kao tren, tokom kojih je dr Dule (koji je i sam iskusan ronilac) na zanimljiv način predstavio svoj diplomski rad.
 

16.02.2010.
 
Šri Lanka očima Tihomira Vojnovića


Kafić "Parlament" je poznato mesto okupljanja ronilaca, gde se sinoć održala zanimljiva prezentacija autora Tihomira Vojnovića-Tihog o ronjenju na Šri Lanki. Pred dvadesetak ronilaca kluba S.D.T. Svet Ronjenja, Tihomir je na zanimljiv i duhovit način ispričao svoju priču o nesvakidašnjem putovanju dugom preko 7.000 kilometara.


13.01.2010.

Sprska SVET Nova RONJENJA Godina


Gde bi nazagriženiji ronioci docekali Srpsku Novu Godinu, nego u vodi i to kakvoj - MORSKOJ!

Dvadesetak članova Svet Ronjenja se okupilo sinoć u SPA centru Perla. Bazen sa morskom vodom, izuzetan home made catering, malo alkohola, muzika i zabava je počela!

[Detaljnije]


04.01.2010.

RONILAČKE IGRE


Prvo okupljanje ronilaca S.D.T. Svet Ronjenja u 2010. godini je tradicionalno vezano za ronilačke igre. Formirane su tri ekipe: Lazy Divers, Unfuckable Divers i Bloody Divers. Za ovaj put osmišljeno je šest igara: potegni konop, sklopi – rasklopi, proturi loptu, glava – balon – glava, uhvati kosku i balon po balon.


28.12.2009.
 
Family Dive i izbor za najlepšeg Deda Mraza i najlepšu Baba Mrazicu


Dane pred novogodišnje praznike smo rešili da obeležimo u prazničnom veselju. U isto vreme su bile organizovane dve zabave. Family dive i izbor za najlepšeg Deda Mraza i Bab Mrazicu.

 

26.12.2009.
 
Deda Mraz izronio iz jezera!


Tradicionalna akcija JKP Ada Ciganlija, Sunset i S.D.T. Svet Ronjenja. Još jednom se iz dubina Savskog jezera promolila crvena kapa i poznata bela brada. Deda Mraz je ponovo izronio donoseći deci poklone i radost. Tridesetak mališana čiji su roditelji članovi ili prijatelji kluba S.D.T. Svet Ronjenja su se okupili u rustičnom ambijentu kafića Sunset.
 

Novembar 2009
 
Paintball okršaj - Danubius Spasilac vs. Svet Ronjenja


Novosadjani ustuknuše u poslednjem trenutku, al' na strašni megdan izađe i osvetla obraz svojoj ekipi samo Sale Bubić.O statak infantilnih ludaka su bili gnjurci iz S.D.T. Svet ronjenja. Pomešasmo se i jurismo po Adi...

 
 
.

Štampa El. pošta

Prijatelji kluba

Oni bez kojih bi naši zaroni ostali još jedan log u karnetu a ne priča u filmu i slici